Üniversitemiz Emekli Öğretim Üyelerine Yönelik Emeklilik Töreni Düzenlendi.
30 Kasım 2023 | 13:21

Üniversitemiz tarafından emekli olan öğretim üyelerimize yönelik tören düzenlendi. Yeni Senato Salonu’nda düzenlenen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Senato Üyeleri, Merkezimiz yönetim kurulu üyesi ,emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet ŞAHİNGÖZ, Merkezimiz öğretim elemanlarından emekli Öğr. Gör. Ümran ESKİOĞLU  katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız yaptığı konuşmasında “Bugün, uzun yıllar Üniversitemize çok değerli emeği bulunan hocalarımıza Üniversitemizin en üst kuruluşu olan Senato huzurunda emeklilik belgelerini takdim edeceğiz. Üniversitemizden resmi olarak ayrılmış olsalar da bundan sonraki süreçte de Üniversitemize destek vermelerini kendilerinden istirham ediyoruz. Sizlerin bilgisine ve tecrübelerinize her zaman ihtiyacımız var. Kıymetli hocalarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı huzurlarınızda şükranlarımızı arz ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tören programı, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından emekli öğretim üyelerine Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendi adlarına dikilen fidan sertifikası ve emeklilik beratlarının takdiminin ardından günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

-1-1-1

background image