Üniversitemiz Sultan-ı Yegah Türk Sanat Müziği Korosu, “Yardımlaşma Özel Konseri” Düzenledi
11 Nisan 2023 | 11:40

Gazi Üniversitesi Sultan-ı Yegah Türk Sanat Müziği korosu, Yaralarımızı Müzikle Sarıyoruz temasıyla “Yardımlaşma Özel Konseri düzenledi. TRT Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Bahadır Özüşen’in şefliğini yaptığı konser dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gazi Konser Salonu’nda yapılan konsere Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Çakmak, öğretim elemanları ve konuklar katıldı. Konserden elde edilen gelir depremden etkilenen üniversitemiz öğrencilerine vakfedilecek.

-1-1-1