Türk-Rus İlişkilerinde Ortak Noktalar Konferansı Moskova’da Düzenlendi - ATAUM - Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi
Türk-Rus İlişkilerinde Ortak Noktalar Konferansı Moskova’da Düzenlendi
26 Aralık 2019 13:26

Rusya Bilimler Akademisi Şarkiyat Enstitüsü ev sahipliğinde Moskova Yunus Emre Enstitüsü,  Gazi Üniversitesi ve Ahmet Yesevi Üniversitesi iş birliği ile Türk-Rus İlişkilerinde Ortak Noktalar Uluslararası Konferansı düzenlendi. 14-16 Aralık tarihlerinde Moskova’da yapılan konferansa Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Aydemir, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Metin Dağdeviren, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve  Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Vekili  Prof. Dr. Selma Yel, Genel Sekreter Yardımcılarımız Öğr. Gör. Serkan Yorgancıoğlu ve Ayhan Selçuk katıldı.