Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Selma YEL’e En İyi Bilim İnsanı Ödülü Verildi
16 Ocak 2019 | 14:48

3.Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi Özbekistan’ın Buhara kentinde gerçekleştirildi. 17-21 Ekim tarihlerinde düzenlenen kongrede, kongrenin bilim kurulu üyesi olarak görev yapan Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Atatürk İlkeleri İnkılap Tarihi Araştırma Merkezi ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Selma Yel’e 3.Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nin bilimsel ödül komitesi tarafından en iyi bilim insanı ödülü verildi.

Turkish Studies Dergisi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Uluslararası Balkan Üniversitesi ve Buhara Üniversitesi tarafından düzenlenen kongreye onur konuşmacısı olarak Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar da katıldı.

Kongrede, Almanya, KKTC, Makedonya, Pakistan, Güney Kore, Kazakistan, Kırgızistan, Türkiye ve Özbekistan’dan gelen 300’den fazla akademisyen tarafından, 8 alt sempozyumda 348 bildiri sunuldu.