Kınalı Kuzuların Türküsü
30 Mart 2015 10:07

Çanakkale Zaferinin 100. Yılı ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak 20 Mart 2015 günü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’nce “Kınalı Kuzuların Türküsü” simli program düzenlenmiştir. Gazi Üniversitesi Gazi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen programa Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hasan Celal Güzel ve Sağlık Eski Bakanlarından Halil Şıvgın katılmışlardır. Ayrıca Gazi Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş salonu doldurmuş ve programı büyük bir beğeni ile izlemişlerdir. Büyük bir coşku yaratan program sonrasında konuklara ikramda bulunulmuş, sanatçılara çiçek takdimi yapılmıştır.