Gazi Üniversitesi Üniversiteler Arası Yol Bisikleti Kupası Yarışı Düzenlendi.
12 Mart 2020 | 11:09

Üniversitemiz, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Bisiklet Topluluğunun düzenlediği ‘Üniversiteler Arası Yol Bisikleti Yarışı’ 7-8 Mart tarihlerinde düzenlendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100’üncü yılı anısına düzenlenen yarışta 28 üniversiteden kadın ve erkek sporcular yarıştı. Gölbaşı’ndaki yerleşkede düzenlenen yarışta sporcular, 3 kilometrelik parkurda mücadele etti. Üniversitemiz hem kadın hem de kadın takım sıralamasında 3’üncü oldu.

Yarışın ödül töreni Rektörlük binası bahçesinde düzenlenirken, dereceye giren sporcular ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Aydemir, Rektör Danışması Doç. Dr. Hacı Ahmet Peker, Merkez Müdürü Prof. Dr. Selma Yel ve Bisiklet Topluluğu Akademik Lideri Doç. Dr. Sevinç Bahar Yenigül verdi.

Gazi Üniversitesi Üniversiteler Arası Yol Bisikleti Kupası Yarışı